NetSync un produs FCR Media On Line by YEXT

10 motive pentru a alege NetSync

NetSync înregistrează, publică, corectează şi sincronizează orice afacere / companie pe marile motoare de căutare, pe principalele reţele de Social Media, pe cele mai accesate şi utilizate aplicaţii şi hărţi de navigaţie terestră, asigurându-vă în acelaşi timp prezența activă în Google My Business, Google Maps, Google+, dar şi oferind afacerii pagina de Facebook personalizată

1. NetSync funcționează pentru fiecare afacere

Vă cunoașteți bine afacerea, știți de ce este mai bună decât restul, dar aceste lucruri se pot vedea în mediul online atunci când vă caută clienții?

Într-o piață aglomerată, ce anume face o stație de benzină, o pensiune sau o cafenea sa iasă în evidență față de restul? Până la 80% din căutările locale efectuate de pe dispozitive fixe sau mobile generează o achiziție. Deci, dacă ați putea include descrierea activității, fotografii, programul de lucru, prețurile curente etc ...ar face o diferență? Da, da și da!!

Oamenii pot recunoaște rapid asemănările în diverse informații. Dar, când un computer sau motor de căutare ,,vede” pe web diferite versiuni ale numelui companiei, adreselor sau a numerelor de telefon, nu este atât de inteligent şi nu ştie ce rezultate sunt corecte şi în ce ordine de relevanţă să le afişeze! Chiar și o diferență minoră poate deruta soft-urile de căutare și vor returna doar o mică parte din informațiile Dvs. şi în nici un caz în poziţii prioritare!
Problema se înrăutățește în timp, pe măsură ce informațiile greșite devin reaccesate și se înmulțesc din nou pe web. În acest moment apare fenomenul de penalizare a unui site web şi trimiterea acestuia cât mai departe de primele pagini din Google.
NetSync are soluţia, vă înregistrează şi publică o pagină personalizată şi detaliată a afacerii/companiei Dvs. pe principalele motoare de căutare, pe cele mai accesate directoare din lume, vă asigură prezența pe rețele sociale, aplicații şi hărţi de navigație și localizare, iar efectul este îmbunătăţirea substanţială a poziţiei şi prezenţei pe motorul de căutare Google.

2. Actualizare și optimizare permanentă

Sunteți într-o mișcare continuă, într-o continuă evoluție și schimbare în funcție de nevoile pieței. Lista Dvs. de anunțuri răspândite pe web ar trebui să țină pasul. Dar mai ştiţi unde şi cum sunteţi prezent pe Internet şi când aţi actualizat ultima dată informațiile ? Acum se poate !

Noi sucursale se deschid, închid sau rebrănduiesc tot timpul, informațiile de contact, email și alte informații deosebit de importante schimbându-se regulat. Gestionarea tuturor acelor puncte de informare în miile de înregistrări individuale este ,,floare la ureche” cu NetSync.


Informațiile neactualizate, indexate pe web, vă diluează mesajul sau mai grav, vă trimit clienții către alte afaceri, din cauza numerelor de telefon vechi, locații diferite sau adrese de email nefolosite. NetSync vă pune la dispoziție un tablou de bord pentru a controla totul, asigurându-vă că sunteți găsiți de clienți de fiecare dată. Toate datele și informațiile corecte și la zi despre afacerea / compania Dvs. vor fi sincronizate cu un singur click, fiind aceleași peste tot.

3. Afacere nouă

Ați deschis o nouă afacere, clienții au început să apară, asta este deja o reușită în sine! Acum trebuie să vă promovați afacerea Dvs. online. NetSync vă poate ajuta cu acest lucru

Este nevoie de timp pentru a vă promova atunci cand tocmai ați deschis o afacere. Când vine vorba de Internet, acest lucru poate dura ani până când reputația și numele afacerii Dvs. se propagă pe Internet, pe portalurile web pentru consumatori, pe aplicații de navigație și localizare. NetSync vă va ajuta cu acest proces și va face ca afacerea Dvs. să arate ca o stea strălucitoare tuturor clienților care în curând vor trece pragul afacerii Dvs.

4. Listați prioritar afacerea Dvs.

Afișările prioritare și interesante din Google My Bussiness, Rețelele Sociale și Directoare vă ajută să ieșiți în evidență

Când vă doriţi toată atenția clienților, este obligatoriu să vă asigurați că au toate detaliile de care au nevoie pentru a lua o decizie de cumpărare. NetSync vă oferă puterea de a vă prezenta toate informațiile de bază despre afacerea Dvs. clienților care efectuează zilnic căutări pe Internet. Nu numai că puteți include detalii cheie precum numele, adresa și numărul de telefon, dar puteți adăuga o gamă largă de conținut bogat, cum ar fi: descrieri detaliate ale produselor şi serviciilor pe care le oferiţi, liste de prețuri, recenzii, ore de funcționare, modalităţi de plată, numere de telefon ale unui departament specific, galerii foto, oferte și cupoane și multe altele.
Afişările informațiilor identice sunt cu adevărat importante pentru algoritmul Google și a altor motoare de căutare. Pe măsură ce mai multe site-uri vă indexează informațiile, spunând același lucru despre afacerea Dvs., prezența pe web va creşte în consistenţă şi rank, toate acestea generând trimiterea clienților către afacerea pe care o deţineţi.

5. Corectarea informațiilor

Informațiile invechite sau greșite, locația eronata pe diferite harti ale directoarelor online, aplicații și motoare de căutare, vă pot scadea vânzările.

Informațiile incoerente îngreunează găsirea Dvs. de către clienți si reduce continuu prezența Dvs. online.
Zilnic, clienţii, în procesul de căutare online a produselor sau serviciilor oferite şi de Dvs, accesează o varietate largă de surse de informare online, dar altele decât propriul Dvs. site web. În general, 82 % din cei care caută un produs sau serviciu accesează motoare de căutare şi directoare de afaceri. Şi de multe ori, concurenţii Dvs. pot fi afişaţi şi aleşi prioritar dacă afacerea/compania pe care o deţineţi nu este prezentă în cât mai multe locuri pe web cu date şi informaţii identice, cât mai de curând împrospătate
NetSync deţine controlul asupra centralizării şi sincronizării datelor Dvs. pe web. Trimiteţi către NetSync toate datele de contact actualizate, o largă descriere a activităţii, galerie foto, cât şi alte date şi informaţii importante ale afacerii Dvs., şi NetSync publică şi propagă imediat pe web, pe marile motoare de căutare, pe directoare de afaceri, pe hărţi de navigaţie etc. În foarte scurt timp veţi constata că ieşiţi în evidenţă la căutări, iar numărul celor care vă caută afacerea creşte continuu.

6. Recenzii

Clienții și motoarele de căutare iau decizii în fiecare zi cu privire la afacerea / compania Dvs., pe baza evaluărilor și recenziilor Dvs. NetSync îți oferă un avantaj competitiv, permițându-ți să răspunzi și să reacționezi la feedback-ul pozitiv și constructiv în timp util!

7. Precizie și SEO

În calitate de client NetSync, puteți fi siguri că înregistrările Dvs. sunt actualizate și actualizabile în timp real pentru toată rețeaua noastră de parteneri. Având înregistrări identice ca şi conţinut, motoarele de căutare vă vor recunoaşte valoarea şi vă vor aviza favorabil în ordinea afişărilor.

NetSync are un acord cu cei mai importanţi editori din lume pentru a vă actualiza înregistrările pe baza celor mai recente informații pe care ni le furnizați. Locații mutate? Numărul de telefon schimbat? Adrese noi de e-mail sau web ? Nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu afacerile pierdute. Actualizările de listare au prioritate față de listele existente și pot fi actualizate în timp real. Pe parcursul perioadei contractuale, NetSync vă actualizează şi sincronizează datele gratuit în reţeaua sa de parteneri.

8. Milioane de vizitatori! Veți fi prezent și afișat prioritar unde milioane de oameni caută zilnic

Imaginați-vă că de mâine sunteți extrem de vizibil pe web!

Dintr-o dată veţi avea Google My Business, veţi fi prezent pe Google Maps, afacerea va avea pagină de Facebook, veţi fi prezent în aplicaţiile de navigaţie TomTom, Foursquare, Navmii, veţi fi prezent pe marile motoare de căutare, adresa Dvs. de e-mail şi cea de web va fi prezentă pe ce este mai important azi pe web...
Beneficiaţi instant de cele mai de calitate backlink-uri posibile, iar afacerea/compania Dvs. este listată şi sincronizată pe o listă de parteneri ce însumează lunar peste 3,5 miliarde de utilizatori.

9. Sincronizare extraordinară!

  • Fii găsit! Prima dată - de fiecare dată !

  • Îmbunătățiți experiența clienților Dvs. !

  • Sporiți loialitatea și traficul prin oferte speciale !

  • Actualizați instantaneu înregistrările si listările Dvs.!

  • Ascultați ce vor să spună clienții Dvs.!

  • Amintiți-le clienților Dvs. cât de important sunteți pe Social Media!

  • Actualizați orele de funcționare, modalităti de plată, oferte si multe altele.

Conținutul este cel mai important

Echipa experimentată a comercianților digitali NetSync vă poate asigura că utilizați cât mai bine funcțiile și funcționalitatea disponibilă în directoarele și platformele din Rețeaua NetSync, adăugând conținut în aceste locuri în numele Dvs.
Informați-vă permanent clienții cu conținut interesant și relevant. În plus față de nume, adresă și număr de telefon - cu NetSync puteți adăuga fotografii, meniuri, orar de functionare, link-uri de social media și actualizări, oferte și multe altele!

10. Analytics

Aflați câte vizite primiți la anunțurile Dvs. NetSync. Prin raportarea NetSync, consultați afișările și clickurile - permițându-vă să luați decizii de marketing mai bune, cu încredere. Cu NetSync veți avea caracteristici pe care nu le-ați avut anterior. Ați putea avea acum oferte pe aplicațiile mobile paginiaurii.ro, Yelp, Foursquare și multe altele!

Analytics

Interesat? Contactați-ne!