NetSync un produs FCR Media On Line by YEXT

NetSync este cel mai avansat și sofisticat instrument din lume în gestionarea şi
sincronizarea prezenței unei afaceri pe Internet

Cu cât o afacere este prezentă cu date şi informaţii corect afişate şi sincronizate pe cele mai accesate directoare din lume, platforme de Social Media şi hărţi de navigaţie terestră, cu atât ranking-ul în Google şi alte motoare de căutare este mai mare, generând automat poziţionare prioritară în rezultatele căutărilor.

NetSync vă asigură servicii Google My Business, Google+ şi Google Maps, vă creează şi lansează pagina de Facebook, concomitent cu înscrierea şi listarea afacerii / companiei pe marile motoare de căutare, pe cele mai importante directoare din lume, pe cele mai accesate platforme sociale și sisteme de navigație terestră.
…Şi acesta este doar începutul !

Au clienţii Dumneavoastră o surpriză neplăcută când vă caută afacerea pe Internet ?

Când o afacere nu este prezentă sau este listată eronat pe Internet, cine este vinovat ?
Proprietarul afacerii ? Motorul de căutare ? Competiţia ? Toate la un loc ?

Indiferent de vină, potrivit celor mai recente sondaje, 73 % din clienţi nu caută afacerea Dvs. din nou dacă primesc informații greșite când navighează pe Internet. Când vine vorba de detalii de contact și de locație, oamenii se așteaptă la acuratețe și precizie, iar 67 % din cei chestionaţi spun că îşi pierd încrederea într-o afacere dacă se rătăcesc sau nu găsesc o informaţie corectă de localizare .

Afacerile / companiile care nu reușesc să asigure precizia datelor de localizare, a informaţiilor corecte şi sincronizate pe marile motoare de căutare, riscă să nu fie doar lipsite de clienți noi, ci să pună în pericol și relațiile cu clienții existenți.

Interesat? Contactați-ne!