NetSync un produs FCR Media On Line by YEXT

Reteaua parteneri NetSync

retea parteneri yext Reteaua de parteneri Netsync

Utilizatori activi lunar Google: 1Mld+

Lumea de astazi a smartphone-urilor, momentelor mobile si a autoturismelor autonome necesita mai mult decat oricand date exacte de localizare si niciun furnizor de cautare, harti si aplicatii nu este mai important pentru strategia dvs. de marketing pe locatie decat Google. Cu managerul de locatie NetSync, va puteti gestiona datele de locatie pe Google My Business - instrumentul prin care companiile pot furniza date catre Google Search, Google Maps si Google+.

Utilizatori activi lunar AroundMe: 3,000,000

AroundMe permite consumatorilor sa caute cele mai apropiate restaurante, banci, benzinarii, sa rezerve o camera de hotel sau sa gaseasca programul unui film in apropiere. Aplicatia AroundMe este disponibila pentru iPhone, iPad, Android si Windows Phone si afiseaza rezultate pentru 25 de milioane de cautari locale in fiecare luna.

Utilizatori activi lunar Brownbook.net: 1,000,000

Bazat in Marea Britanie, Brownbook.net afiseaza informatii pentru peste 30 de milioane de companii din peste 200 de tari din intreaga lumea.

Utilizatori activi lunar CYLEX: 30,000,000

CYLEX opereaza peste 30 de directoare de afaceri online, vizitat de mai mult de 1 milion de utilizatori unici zilnic, care ajung la 5 continente si milioane de clienti din intreaga lume. CYLEX ofera modalitati rapide si simple pentru ca utilizatorii sa gaseasca serviciul potrivit oriunde si pentru a permite intreprinderilor sa isi prezinte locatiile mai eficient. 

Utilizatori activi lunar Navmii: 600,000

Navmii este o aplicatie de navigare ghidata vocala complet gratuita. Aceasta utilizeaza datele OpenStreetMap (OSM) si este in mod constant imbunatatita de o comunitate globala de peste 850.000 de contribuabili.

Utilizatori activi lunar HERE: 5,000,000

HERE combina harti foarte precise cu tehnologie cloud pentru a permite experiente bogate, in timp real intr-o gama larga de dispozitive conectate. HERE permite utilizatorilor sa caute, sa navigheze sau sa obtina indicatii in intreaga lume - chiar si fara conexiune la internet. Hartile interactive si personalizate pot fi salvate si pot continua sa lucreze si offline.

Utilizatori activi lunar Opendi: 9,000,000

Opendi este un director local care contine peste 20 de milioane de intreprinderi locale din intreaga lume. In afara paginilor de afaceri, Opendi gazduieste mii de recenzii pentru a ajuta utilizatorii sa gaseasca exact ceea ce cauta.

Utilizatori activi lunar TomTom: 7,000,000

TomTom este un lider mondial in produsele de navigatie si cartografiere. In fiecare zi, milioane de oameni din intreaga lume depinde de TomTom pentru a lua decizii mai inteligente. TomTom a creat primul dispozitiv portabil de navigare in 2004 si continua sa dezvolte produse inovatoare cum ar fi ceasuri de sport cu GPS si solutii de gestionare a flotelor pentru a mentine oamenii in miscare spre obiectivele lor.

Waze : 800.000 utilizatori lunar in Romania

Waze este aplicatia GPS bazata pe comunitate care va face afacerea dvs. o destinatie. Aceasta aplicatie unica preia informatii legate de trafic de la utilizatorii sai si software-ul sau invata din ea, astfel incat sa poate oferi clientilor dvs. rute si actualizari de trafic in timp real.

Utilizatori activi lunar Where To?: 1,000,000

Where To? ofera o modalitate usoara de a gasi cel mai apropiat restaurant, ramura bancara, club de biliard sau orice altceva cautati in cateva secunde. Where to? ofera fotografii, videoclipuri, descrieri, oferte speciale, ore de lucru si multe altele.

Infobel : utilizatori activi lunar 2.800.000

Cu Infobel, utilizatorii pot cauta o companie sau o persoana oriunde in lume. Infobel ofera liste pentru peste 100 de milioane de afaceri, muzee, gari si aeroporturi in mai mult de 70 de tari.

Utilizatori activi lunar Facebook: 1.35Mld+

Facebook este cea mai mare retea de socilizare din lume cu peste 2 miliarde de utilizatori. Sincronizarea NetSync pentru Facebook va ajuta sa gestionati informatii de contact, fotografii, mesaje si multe altele.

Utilizatori activi lunar Foursquare: 10,000,000

Foursquare este o platforma mobila bazata pe locatie, care ghideaza experienta din lumea reala, permitand utilizatorilor sa isi impartaseasca locatia cu prietenii si sa marcheze informatii despre locatiile pe care doresc sa le viziteze. In prezent, are peste 20 de milioane de utilizatori din intreaga lume si peste 750.000 de comercianti care isi administreaza in mod activ afacerile pe reteaua Foursquare. Comerciantii Foursquare utilizeaza platforma Foursquare folosind un set de instrumente pentru a obtine clientii si publicul.

Utilizatori activi lunar TripAdvisor: 455 milioane

TripAdvisor este cel mai mare site de călătorii din lume și oferă călătorilor înțelepciunea mulțimilor pentru ai ajuta să decidă unde să stea, cum să zboare, ce să facă și unde să mănânce prin cele 630 de milioane de comentarii și opinii care acoperă cea mai mare selecție de călătorii din întreaga lume, milioane de oferte de cazare, companii aeriene, atracții și restaurante. Site-urile ce poarta marcă TripAdvisor sunt disponibile pe 49 de piețe și reprezintă cea mai mare comunitate de călătorii din lume cu 455 de milioane de vizitatori unici lunari medii - toți doresc să profite la maximum de fiecare călătorie.

FindOpen

FindOpen este unul dintre principalele directoare de afaceri online din lume și ajută consumatorii să găsească informațiile critice pe care trebuie să le cunoască despre afacerile pe care doresc să le viziteze, precum orele de funcționare, orele de vacanță, orele speciale, meniurile, listele de produse și servicii și Mai Mult. FindOpen - cunoscut și sub numele de FindeOffen, TrovaAperto, TrouverOuvert, VindOpen, nyitva.hu, EncuentreAbierto, AussieHours, FindAaben, TerazOtwarte, HittaӦppna și open.ro în multe țări care operează - oferă o experiență pe deplin receptivă.

Vizitatori unici / luna 1,2 milioane

FCR Media On Line, prin brand-ul de traditie ,, Pagini Aurii “ este partenerul de încredere al oricarei companii din Romania in domeniul serviciilor de publicitate și de informații de afaceri, ajutănd în principal IMM-urile in a alege corect parcursul în lumea de publicitate si marketing online. Portofoliul nostru include o selecție largă de produse de informare, care să acopere toate nevoile de marketing și publicitate pentru întreprinderilor mici și mijlocii.

Cel mai accesat motor de cautare business din Romania, www.paginiaurii.ro , contine cea mai complexa baza de date business, oferind acces liber si gratuit publicului larg la informatii despre de 1,7 milioane entitati juridice active si inactive din tara noastra.